Γενική Συνέλευση ΕΕΝΕ 4/6/2014 Tεχνόπολις Γκάζι Κόμβος InnovAthens 18:00-21:00

Στις 4 Ιουνίου μια ημέρα ορόσημο για την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων έρχεται.

Μόλις λίγες εβδομάδες πριν συμπληρώσει τρία χρόνια ζωής η ΕΕΝΕ στο κόμβο καινοτομίας InnovAthensθα διοργανώσει τη  Γενική της Συνέλευση. Ένας κύκλος γεμάτος όνειρα, κόπους και μεγάλη προσπάθεια φτάνει στο τέλος του για να ξεκινήσει ο επόμενος.

Η σημερινή διοίκηση της ΕΕΝΕ ευελπιστεί να παραδώσει τη σκυτάλη στην επόμενη που σε καιρούς που κρύβουν μεγάλες προκλήσεις θα γίνει ο αγγελιοφόρος του μηνύματος ότι χωρίς συνεργασία και σύμπλευση τίποτα δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένο.

Ο πυρήνας και η καρδιά αυτής της ένωσης είναι και θα είναι πάντα τα startupsκαι η οικονομία της καινοτομίας και της συνεργασίας σε όλους τους τομείς. Τεχνολογία, Τουρισμός, Αγροτικά προϊόντα και ότι ανταγωνιστικό μπορεί να παράξει η χώρα μας είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Τα Ελληνικά startupsκαλούνται να έχουν το πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία μιας καθαρής, ουδέτερης και δυνατής φωνής που θα διεκδικήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν τα ελληνικά startupsγια ένα περιβάλλον και πλαίσιο λειτουργίας που θα τους εξασφαλίσει βιωσιμότητα και ανάπτυξη.

Με χαρά περιμένουμε όλα τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν και να συμμετέχουν στη συνέλευση.

Σας περιμενουμε!

!passing the baton