Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων στο InfoCom Mobiles & Apps

Στο πλαίσιο του 3ου InfoCom Mobiles & Apps, το σημείο συνάντησης των παραγόντων της αγοράς παραγωγήw εφαρμογών αλλά και χρήσης αυτών, που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel, θα διεξαχθούν παράλληλα  δωρεάν σεμινάρια για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.

Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων σε συνεργασία με την Pinnatta, θα παρουσιάσουν ένα  δωρεάν workshop με τίτλο “Mobile App Start-ups! – DOs and DON’Ts για πετυχημένα mobile app start-ups” στο τέλος του οποίου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα πολύ χρήσιμο insight του τι σημαίνει να δημιουργήσει κανείς ένα mobile app start-up!

Στο workshop αυτό θα παρουσιαστεί το case study του pinnatta.com, ενός από τα πλέον επιτυχημένα mobileapp start-ups, το οποίο ξεκίνησε από μια εμπνευσμένη ιδέα και έφτασε να λάβει επένδυση από επενδυτές στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και την Ελλάδα.

Εισηγητής: Γιώργος Σπανουδάκης, Co-founder & CEO – Pinnatta.com, Advisory Board member – Hellenic Startup Association

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν όλα τα σεμινάρια που θα διεξαχθούν παράλληλα με το συνέδριο.  Συνοπτικά, αυτά είναι:

“Join the enterprise mobility revolution with GLOBO”  : περιβάλλον με εύχρηστα interfaces για σύνδεση με τα υπάρχοντα συστήματα CRM και ERP, ώστε να μετατραπεί το smartphone του χρήστη σε πύλη επικοινωνίας με την επιχείρηση του.

“Windows Phone και Windows 8 – Εισαγωγή στον προγραμματισμό εφαρμογών” : Η Microsoft δημιουργεί νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους developers, καλώντας τους να γνωρίσουν από κοντά την επόμενη γενιά του λειτουργικού της

“Lets make an Αpp!” Ανάπτυξη εφαρμογών σε πολλαπλές πλατφόρμες  : σεμινάριο από την  InTech και την  Focus On Edu στο τέλος του οποίου όλοι οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν πως να κατασκευάσουν μία multiplatform εφαρμογή.

“Χρηματοδότηση των start ups” – 10 βήματα ανάπτυξης μιας start up επιχείρησης : τα 10 βασικά βήματα ανάπτυξης μιας start up επιχείρησης, η  στρατηγική που πρέπει να χαράξει και οι τακτικές που πρέπει να ακολουθήσει για εύρεση χρηματοδότησης.

Εμείς θα είμαστε εκεί, εσείς..;

Infocom Mobiles & Apps

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *