Υποψηφιότητες για εκλογές ΕΕΝΕ αύριο Πέμπτη 6/11, 18:00

Αγαπητά μέλη της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων,

Όπως γνωρίζετε αύριο Πέμπτη 6 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στο INNOVATHENS γίνεται η Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία και θα εκλέξει το πρώτο της διοικητικό συμβούλιο.

Με βάση το καταστατικό μας, η διορία υποβολής υποψηφιοτήτων έληξε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 3 Νοεμβρίου και με πολύ μεγάλη χαρά ανακοινώνω τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν:

1 – Αρετή ΓεωργιλήFree Thinking Zone
2 – Θάνος ΓκανάςAlfa-Vad
3- Πάνος ΖαμάνηςAthens Loft
4 – Νικόλαος ΜανιάτηςΜουσειοτεχνική
5 – Γιώργος ΠαληκαράςMediwise
​6 –Γιώργος Παπαδόπουλος, Δικηγόρος
7- Γιάννης ΠαππάςGreen Evolution
8 – Χριστόφορος Παππάςe-Learning Industry
9 – Σωκράτης ΠλούσσαςOpenCircle
​10 – Παύλος ΣταμπουλίδηςPsycholate
11 – Γιάννης ΤρούληςΤΤΜΙ Consulting

Θυμίζω πως το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται είναι 7-μελές ενώ θα εκλεγεί και 3-μελής Εξελεγκτική Επιτροπή. Το ΔΣ έχει και μέχρι 2 αναπληρωματικά μέλη.

Όλοι οι παραπάνω είναι εξαιρετικοί startup επιχειρηματίες που με την πορεία και την δράση τους έχουν δείξει πως μπορούν να συνεισφέρουν στην επίτευξη του σκοπού της Ελληνικής Ένωσης Νεοφυών Επιχειρήσεων που είναι η προώθηση ενός νέου μοντέλου επιχειρηματικότητας καινοτομίας και ταχείας ανάπτυξης.

Προσωπικά, είμαι πολύ υπερήφανος που τόσοι και τόσο καλοί επιχειρηματίες προσφέρουν ανιδιοτελώς τον χρόνο και την ενέργειά τους για τη βελτίωση του οικοσυστήματος. Το παράδειγμά τους πρέπει να το ακολουθήσουμε όλοι.

Ελπίζω πως με την εκλογή της νέας διοίκησης όλες οι ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις θα αντιληφθούν πως είναι το άμεσο επιχειρηματικό τους συμφέρον να επενδύσουν ένα μικρό ποσοστό των πόρων τους για τη συνολική βελτίωση του οικοσυστήματος.

Παράλληλα, ευελπιστώ πως όλοι οι φορείς, ιδιωτικοί και δημόσιοι, θα αντιληφθούν επιτέλους πως η λειτουργία ενός διαφανούς & ουδέτερου, αντιπροσωπευτικού, μαζικού και συλλογικού φορέα μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ελληνική οικονομία και στην προώθηση των παραδειγμάτων και της κουλτούρας που εκείνη χρειάζεται για να μετασχηματιστεί και στη συνέχεια να αναπτυχθεί βιώσιμα.

Με τις θερμότερες ευχές μου στους υποψήφιους για καλή επιτυχία και τη δέσμευσή μου πως θα συνεχίσω να υποστηρίζω την Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων με κάθε τρόπο,

Δημήτρης Τσίγκος

Πρόεδρος

Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή

Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων